Projekt TUTOR – rasT podUzeTništva krOz infoRmiranje

Razvojna agencija Sjever – DAN d.o.o. provodi projekt TUTOR – rasT podUzeTništva krOz infoRmiranje referentne oznake KK.03.1.2.12.0027 koji je sufinanciran bespovratnim sredstvima dodijeljenima putem Javnog poziva „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ (referentna oznaka: KK.03.1.2.12).

Cilj projekta TUTOR je stvaranje pozitivnog okruženja za razvoj poduzetništva sjeverozapadne Hrvatske kroz pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove.

Očekivani rezultati projekta su:

  • Održana 3 događanja vezana uz povezivanje subjekata,
  • 3 nova poduzeća (stara do 36 mjeseci) primila usluge informiranja i povezivanja,
  • 52 poduzeća primila usluge informiranja i povezivanja,
  • Postojeća web stranica Razvojne agencije Sjever – DAN d.o.o. nadograđena novim sadržajima i web alatima,
  • Održano 11 informativnih radionica.

Provedbom projektnih aktivnosti će se smanjiti asimetrija informacija među MSP-ovima te će se olakšati pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja.

Ukupna vrijednost projekta: 466.421,45 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 343.528,68 kn

Razdoblje provedbe projekta: 01.03.2020. – 01.09.2021.

Kontakt osoba: Biserka Zamostni, voditeljica projekta

biserka.zamostni@dan.hr

+385 (42) 492 111

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Razvojne agencije Sjever – DAN d.o.o.

VEZANE OBJAVE

Informativna radionica na temu Ulaganje u vinarije i marketing vina vezano na JAVNI NATJEČAJ za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina za razdoblje od 2019. do 2023.g.

Organizator: Razvojna agencija Sjever – DAN d.o.o. Termin događanja: u utorak, 30.03.2021. s početkom u 11 h.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Predmetni Natječaj je namijenjen registriranim vinarijama: za ulaganje […]
+385 (42) 213 700
Promjena veličine fonta